Hvilke lande sender I til?

I øjeblikket sender vi vores briller til Storbritannien, Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Danmark, Spanien, Frankrig, Portugal og Sverige. Vi betaler forsendelsesomkostningerne, så der bliver aldrig pålagt ekstra fragtomkostninger (eller returomkostninger).

Derudover sender vi også til Italien, Finland, Irland, Luxembourg, Bulgarien, Estland, Grækenland, Ungarn, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovenien, Slovakiet og Tjekkiet. Vi tager €5 for at sende brillerne hjem til dig. Ace & Tate dækker ikke omkostningerne ved at sende pakken tilbage til os, hvis du ikke er tilfreds med dine nye briller. Men hvis du returnerer brillerne, får du refunderet det fulde beløb, inklusive de €5 i forsendelsesomkostninger.
 
Vi har tilpasset hjemmesidernes indhold til de fleste af de lande, vi sender til. Her har du et overblik over alle landene og deres respektive hjemmesider:
 
Send til Hjemmeside
Holland www.aceandtate.nl
Belgien www.aceandtate.be
Tyskland www.aceandtate.de
Storbritannien www.aceandtate.co.uk
Sverige www.aceandtate.se
Danmark www.aceandtate.dk
Spanien, Frankrig, Portugal, Italien, Finland, Irland, Luxembourg, Bulgarien, Estland, Grækenland, Ungarn, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovenien, Slovakiet og Tjekkiet www.aceandtate.com 
 
 

kan du ikke finde svaret på det, du leder efter?

Du skal endelig kontakte os, vi hjælper dig gerne!