Heather ny On the Rocks

A bold and outspoken frame, Heather is ridiculously stylish and self-assured.

Føj til kurv eller ønskeliste

3 colours available

tilgængelige farver

Latte
Latte
On the Rocks
On the Rocks
Teal Oak
Teal Oak

Om prisen

  • gratis forsendelse og returnering
  • 30 dages retur uden forbehold

oplysninger

Alle vores briller er udstyret med glas af højkvalitets polycarbonat. Takket være den beskyttende ridsefri overfladebehandling minimeres risikoen for ridser, og vores 100 % UV-beskyttelse skåner dine øjne mod det skadelige ultraviolette lys. Vores briller bliver specialfremstillet præcist efter dine behov i et professionelt laboratorium i Amsterdam - som i mere end 90 år har været en af Hollands førende producenter af individuelt tilpassede brilleglas.
  • Højkvalitets celluloseacetat.
  • Robuste og holdbare cylinderhængsler med teflonbelagte skruer.
  • Håndfremstillet stel fra et familieejet værksted i Norditalien.
  • Fremstillet af omhyggeligt udvalgt acetat, som giver hver enkelt stel sit eget unikke mønster.
  • Polycarbonat brilleglas med ridsefri og 100 % UV-beskyttende overfladebehandlinger.

Alle vores stel bliver fremstillet i hånden af højkvalitets acetat på et familieejet værksted i Norditalien. Vores omhyggeligt udvalgte acetat er let, holdbart, hypoallergenisk og formbart, så dine briller kan tilpasses perfekt til dig. Teflonbelagte skruer og cylinderhængsler sikrer, at stellene er både raffinerede, robuste og holdbare. Inden et Ace & Tate stel forlader værkstedet, bliver det kontrolleret og poleret, indtil det lever op til alle vores kvalitetskrav.

51-24-145

Det første tal viser bredden af det ene glas, det andet viser længden af næsebøjlen og det tredje viser længden af brillestængerne.

Besøg din nærmeste optiker for at få din brillerecept. Disse optikere kender til Ace & Tate. Her kan du også få tilpasset dine briller.

Vores briller bliver sendt inden for 4–8 arbejdsdage uden ekstra omkostninger. Hvis du ikke er tilfreds med de briller, du har valgt, kan du returnere dem gratis uden forbehold inden for 30 dage efter modtagelsen.

Vi sender uden beregning til Danmark. Mere info.

kollektioner