Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne ændre dit look, lige når du har lyst. Vi vil gerne give dig mulighed for at bære et par briller, der passer til enhver lejlighed og til alle dine favoritstiludtryk. Derfor designer vi kvalitetsstel til en fair pris, så du løbende kan opdatere dine briller.

vi er helt nede på jorden

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor andre designerbriller koster en mindre formue? Svaret er indlysende; du betaler til alt for mange mennesker. Vi kan godt lide at at gøre det enkelt. Hos os kommer du ikke til at betale for dyre licenser og detailbutikker. Egentlig vil du jo bare have et produkt af høj kvalitet i et flot design.

Our Story 2

den traditionelle måde

Our Story - The traditional way

Ace & Tate måden

Our Story - The Ace & Tate way

vi sætter pris på kvalitet

vi skaber fremtidens klassikere med et nutidigt twist.

Vi tror på, at stærkt design og høj kvalitet kan gå hånd i hånd med en fair pris. Vores designteam i Amsterdam skaber fremtidige klassikere, ikke flygtige modediller. Det gode håndværk er lige så vigtigt som vores langtidsholdbare designs. Kvalitetsmaterialer er i fokus for alt, hvad vi laver - i så høj grad, at vi har navngivet virksomheden efter det selvsamme celluloseacetat, der bruges til at formgive de fleste af vores stel: Et traditionelt materiale, som er stærkt, let og holdbart. Det er altafgørende for os, at hver eneste fase i konstruktionen og udviklingen af dine briller er unik, formfuldendt og med et skarpt blik for detaljen.


vi tager tingene alvorligt

Vi tror på, at godt design ikke kun handler om at se godt ud, det handler også om at se klart. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle vælge blandt det overvældende udvalg af ekstra tilvalg og overfladebehandlinger, som optikere har for vane at skræmme dig med: Det har vi allerede undersøgt for dig. Specialisterne fra vores anerkendte laboratorium har udvalgt det perfekte syntetiske glas med alle de overfladebehandlinger, du har brug for. Vi bruger de samme højkvalitets brilleglas til alle vores briller, så der venter ikke nogen ubehagelige overraskelser, når du får regningen.

antireflekterende behandling

Vi bruger flere forskellige antireflekterende overfladebehandlinger, for at du kan se bedst muligt gennem dine optiske briller. Desuden er det jo rart, at folk også kan se dig i øjnene.

ridsefast

Alle, der bruger briller, kender den permanente, uklare tåge, der dukker op foran øjnene, når der kommer ridser i brilleglassene. Det er ikke nogen rar udsigt, derfor har vi designet et Ace & Tate brilleglas med en ridsefri overfladebehandling, som giver helt klart udsyn – selv for os, der bærer briller hver dag, hele dagen.

ultraviolet (UV) beskyttelse

For at beskytte dine øjne mod solskader, er både vores solbriller og optiske briller forsynet med et UV-filter, der beskytter det sarte område omkring øjnene hele dagen.Ace & Tate Creative Fund

Creative Fund

Vidste du, at for hvert par briller, du køber hos os, hjælper du et kreativt menneske med gøre et selvstartet projekt til virkelighed?

Ace & Tate Creative Fund yder tilskud til opkommende kunstnere med det formål at gøre fremragende ideer til virkelighed. Den støtter enkeltpersoner eller kollektiver, der arbejder hvor som helst, i hvilket som helst medie og som tager kreative risici for at sætte nye grænser.

Få hele historien om Ace & Tate Creative Fund her..

sort er det nye grønt

Det nye sort hos os er vores Green kollektion, der er fremstillet af 100 % bionedbrydeligt acetat. 70 % af komponenterne stammer fra naturlige ressourcer. Materialet er en kombination af eddikesyre og cellulose, en af naturens mest udbredte organiske forbindelser, der findes i både bomuld og træfibre.